Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα καλύτερα λάδια για την κυτταρίτιδα

Τα καλύτερα λάδια για κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος: διάβασε τι μπορούν να κάνουν τα body oils

Για εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, η καλύτερη λύση είναι ένας συνδυασμός τεχνικών και προϊόντων. Η σωστή διατροφή, η επαρκής πρόσληψη νερού, ένα light πρόγραμμα γυμναστικής και τα σωστά προϊόντα.

Χρησιμοποιήστε και προϊόντα για τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Ο συνδυασμός θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Εφαρμόστε πριν το μπάνιο μια θεραπεία με φύκια. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα scrub για την κυτταρίτιδα. Τέλος, ένα προϊόν έντονης δράσης κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας ή ένα προϊόν σύσφιξης.

Ποια συστατικά είναι τα καλύτερα για την κυτταρίτιδα

Εμείς θα σας προτείναμε μετά το μπάνιο ένα προϊόν με καφείνη, με καψαϊκίνη ή εκχυλίσματα φυκιών για έντονη αδυνατιστική δράση. Αυτό μπορεί να είναι ένα gel ή ένα έλαιο κατά της κυτταρίτιδας που θα συνδυάσετε με έντονο μασάζ για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Πώς να εφαρμόσεις έλαια για τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα

Το μασάζ είναι μια από τις πιο παλιές τεχνικές που δρουν ενάντια στην κυτταρίτιδα. Η υπεραιμία που προκαλούν οι κινήσεις του μασάζ είναι έντονες και αποσυμφορούν την περιοχή. Παράλληλα, η θερμότητα που προκαλεί η τριβή, ανοίγει τους πόρους του δέρματος και έτσι το προϊόν εισχωρεί σε βάθος.

Εάν το μασάζ με έντονες κινήσεις δεν είναι της προτίμησης σου, κάνε μασάζ με αξεσουάρ όπως τα cups, που διευκολύνουν πολύ.

Δες ακόμη: Πώς φεύγει η κυτταρίτιδα;

Κορυφαία έλαια για την κυτταρίτιδα

Διάβασε παρακάτω, τι μπορούν να κάνουν 3 από τα καλύτερα λάδια για κυτταρίτιδα.

  1. Elancyl Slim Design Huile Minceur Ξηρό Έλαιο Αδυνατίσματος 13.63€

Αυτό το έλαιο με μεγάλη περιεκτικότητα σε καφείνη και εκχύλισμα κισσού, όταν το εφαρμόζεις με μασάζ, εντείνει την αποσυμφορητική και αδυνατιστική του δράση. Παράλληλα προλαμβάνει την εμφάνιση ραγάδων λόγω του ελαίου καμελίνης που περιέχει.

2. Cocosolis Organic ξηρό έλαιο αδυνατίσματος 24.50€

 To έλαιο βατόμουρων είναι αντιοξειδωτικό και ενισχύει τη λειτουργία των κυττάρων, ενώ το έλαιο καφέ καταπολεμά την κυτταρίτιδα, συσφίγγει και ανανεώνει το δέρμα. Η τακτική του χρήση βοηθάει την λείανση της δέρματος ενώ παράλληλα ενισχύει την διαδικασία της λιποδιάλυσης. Παράλληλα η φυσική Βιταμίνη Ε, κρατά το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.

3. Tzimas Cosmetics λάδι για λιποδιάλυση και κυτταρίτιδα €15,30

Αυτό το λάδι που περιέχει καψαϊκίνη και εκχύλισμα σιναπιού, προάγει την λιποδιάλυση αυξάνοντας τη μικροκυκλοφορία του αίματος. Τα υπόλοιπα συστατικά όπως το λάδι κισσού, το αμυγδαλέλαιο, το βερικοκέλαιο, το έλαιο μαύρου πιπεριού και οι βιταμίνες Ε και F,  απαλύνουν το δέρμα. Ειδικές προφυλάξεις λόγω της καψαϊκίνης: Αποφύγετε την επαφή με το πρόσωπο, τα μάτια και τους βλεννογόνους καθώς και τη χρήση του κατά την κύηση και την περίοδο του θηλασμού.

Πηγή: The Cover

Κοινοποιήστε!

DMCA.com Protection Status