Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα καλύτερα concealer ως 15€

Τα καλύτερα οικονομικά κονσίλερ ως 15€, που θα καλύψουν μαύρους κύκλους και δυσχρωμίες

Αυτά τα κονσίλερ δεν υστερούν σε τίποτα από τα πανάκριβα high end καλλυντικά αντίστοιχης κατηγορίας.

Αν υποφέρεις από ακμή, μαύρους κύκλους, δυσχρωμίες και πανάδες, τότε σίγουρα χρειάζεσαι ένα κονσίλερ. Αν μάλιστα το χρησιμοποιείς καθημερινά, τότε πιθανότατα θέλεις να είναι και οικονομικό. Σίγουρα δε μπορούμε όλες να αντέξουμε το κόστος των high end concealers και αν μπορούμε να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με λιγότερα χρήματα, τότε σίγουρα στρεφόμαστε σε οικονομικά ποιοτικά κονσίλερ.

Πώς να εφαρμόσεις σωστά το κονσίλερ

Αν βρεις το σωστό για την επιδερμίδα σου, θα σβήσει όλα τα εμφανή προβληματικά σημεία του προσώπου.

Αρκεί να εφαρμόσεις μικρή ποσότητα και να κάνεις καλό blending με το κατάλληλο εργαλείο. Τα δάχτυλα σίγουρα δεν είναι αυτό. Επιπλέον, κουβαλούν και πολλά μικρόβια, οπότε απόφυγε το. Προτίμησε ένα πινέλο για κονσίλερ και θα με θυμηθείς.

Αυτό που έχει επίσης μεγάλη σημασία στο μακιγιάζ, είναι να βρεις την σωστή απόχρωση που θα κάνει τέλειο blending, ώστε να μην ξεχωρίζει στο πρόσωπο. Ευτυχώς, πολλές μάρκες με οικονομικά καλλυντικά έχουν πλέον διευρυμένη σειρά αποχρώσεων.

Τέλος, εφάρμοζε το κονσίλερ τελευταίο στην σειρά μακιγιάζ, καθώς αν το εφαρμόσεις πριν το μέικαπ, θα το παρασύρεις με το πινέλο και στην ουσία θα το σβήσεις.

Τα καλύτερα οικονομικά κονσίλερ για τέλεια κάλυψη

Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα οικονομικά concealer για ελαφριά ή πλήρη κάλυψη ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας. Οι τιμές που θα δείτε παρακάτω δεν ξεπερνούν τα 15€ και τα αποτελέσματα είναι ίδια, αν όχι καλύτερα, από πολλά πολυτελή κονσίλερ.

Concealer ελαφριάς κάλυψης που χτίζεται, για όλες τις επιδερμίδες: Maybelline Age Rewind Concealer 12,50€

Κονσίλερ για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες και μέτρια/πλήρη κάλυψη: NYX Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Concealer 9,35 €

Το καλύτερο concealer για ευαίσθητες και λιπαρές επιδερμίδες και μέτρια/πλήρη κάλυψη: Sephora Collection Best Skin Ever Concealer € 15,99


Photo by Olamide Gabriel on Unsplash

Κοινοποιήστε!

DMCA.com Protection Status