Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Beauty Hero: Η μάσκαρα με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών

Η καλύτερη μάσκαρα όλων των εποχών

Η best-selling μάσκαρα και για πολλές η καλύτερη μάσκαρα όλων των εποχών, έρχεται από την Maybelline, την ειδικό στις μάσκαρα!

Είναι η μάσκαρα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική, εδώ και 40 χρόνια. Πωλείται μια κάθε 6 δευτερόλεπτα, έχει πάρει πολλά βραβεία και είναι τόσο οικονομική που δεν μπορούμε να την συγκρίνουμε με καμία.

Εάν διανύεις τα 30s ή και τα 40s, υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτή η μάσκαρα να ήταν η πρώτη που αγόρασες. Πολλές γυναίκες ανά την υφήλιο δεν την αλλάζουν με καμία άλλη μάσκαρα και ίσως τελικά το original να είναι όντως και το καλύτερο.

Αναμφίβολα, η Maybelline είναι η εταιρεία που έβαλε μια μάσκαρα στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας πριν από οποιοδήποτε άλλο brand. Η πολυβραβευμένη Great Lash Mascara ίσως να ήταν η πρώτη που κατείχε αυτή την θέση. Αυτό που σίγουρα κατέχει, είναι ο τίτλος της best-selling mascara όλων των εποχών, στην Αμερική. Μπορούν τόσα εκατομμύρια γυναίκες να κάνουν λάθος; Μάλλον όχι.

Δες ακόμη: Τα καλύτερα οικονομικά concealer

η καλύτερη μάσκαρα όλων των εποχών

Οι στατιστικές λένε πως μια Great Lash Mascara (7,50 €) πωλείται κάθε 6 δευτερόλεπτα στην Αμερική, ξεπερνώντας ακόμη και την υπερδιάσημη Benefit They’re Real Mascara.

Γιατί να την επιλέξεις

Αρχικά, αν λάβεις υπόψιν την τιμή της, αξίζει και μόνο για να την δοκιμάσεις. Επιπλέον, αν θέλεις πολύ έντονες, μαύρες βλεφαρίδες είναι σίγουρα η καλύτερη μάσκαρα για αυτό το σκοπό. Τέλος, αν βάζεις καθημερινά μάσκαρα, σίγουρα δεν είναι και ότι πιο οικονομικό, να αγοράζεις συνέχεια Dior, Lancome και άλλες ακριβές μάσκαρα.

Θα σε ενδιαφέρει: Πώς να εφαρμόζεις μεικάπ σαν επαγγελματίας

Πώς να εφαρμόσεις την Great Lash Mascara

Εμείς συμφωνούμε πως δίνει πραγματικές έντονα μαύρες βλεφαρίδες. Επίσης, είναι αρκετά buildable και σίγουρα στην τιμή της δεν την ξεπερνάει άλλο προϊόν. Ωστόσο, χρειάζεται γρήγορα περάσματα για να μην στεγνώνει το προϊόν ενδιάμεσα. Τέλος, είναι σίγουρα απαραίτητο και ένα πέρασμα με βουρτσάκι διαχωρισμού βλεφαρίδων.

Κοινοποιήστε!

DMCA.com Protection Status