Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τεχνικές μακιγιάζ που δείχνουν τα μάτια πιο μεγάλα

Τεχνικές μακιγιάζ για μεγαλύτερα μάτια: δες τις 5 καλύτερες τεχνικές που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες makeup artists

Όλες θέλουμε μεγαλύτερα και πιο εκφραστικά μάτια και ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές τεχνικές μακιγιάζ που βοηθούν να το πετύχουμε. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου δύσκολες, αρκεί να έχεις φυσικά τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ. Δες παρακάτω, τις επαγγελματικές τεχνικές που μεγαλώνουν τα μάτια.

Δες ακόμη: Μακιγιάζ για να δείχνουν τα μάτια μεγαλύτερα

#1. Τεχνική halo eye

Μια πολύ έξυπνη τεχνική μακιγιάζ που μεγαλώνει θεαματικά τα μάτια, είναι η Halo τεχνική. Το πρώτο βήμα είναι να εφαρμόσεις σκούρες σκιές στην εσωτερική και εξωτερική γωνία. Στην συνέχεια, εφάρμοσε στο κέντρο του άνω και κάτω βλεφάρου, μικρή ποσότητα κονσίλερ πριν την εφαρμογή σκιάς, ώστε να είναι πιο καθαρό και φωτεινό το αποτέλεσμα. Τέλος, επάνω από το κονσίλερ, εφάρμοσε μια σκιά πολύ πιο ανοιχτή και φωτεινή σε σχέση με τις σκιές που εφαρμόζεις στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού. Στο τέλος του αφιερώματος, θα δεις ένα πολύ χρήσιμο βίντεο με την τεχνική.

#2. Banana liner

Η τεχνική μακιγιάζ που γνωρίζει μεγάλη αναβίωση φέτος είναι το banana liner. Το eyeliner με γραμμή σχήματος μπανάνας επάνω από την κόγχη του ματιού, ήταν το σήμα κατατεθέν της Τwiggy και σε συνδυασμό με λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο, τα μάτια της έδειχναν ασύγκριτα μεγάλα. Αυτή την σεζόν, η τεχνική χρησιμοποιεί μπλε, πράσινα και άλλα ζωηρά χρώματα για να μεγαλώσει τα μάτια και να τους δώσει μια funky πινελιά. Ανορθώνει ασύγκριτα το βλέφαρο, αφού στην ουσία μεγαλώνει την κόγχη του ματιού.

#3. Naked eye

Ένας ομοιόμορφος φωτεινός καμβάς με απλή ανόρθωση των άνω βλεφαρίδων, πάντα ανοίγει το μάτι και ζωηρεύει το βλέμμα.

#4. Monochrome eye

Τα ανοιχτά, φωτεινά χρώματα, είναι τα ιδανικά χρώματα σκιών για όσες θέλουν μεγαλύτερα μάτια.

#5. Λευκό/nude μολύβι και μεταλλιζέ σκιές στα μάτια

#1. Το πιο γνωστό τρικ μακιγιάζ, δεν είναι άλλο από το λευκό/nude μολύβι ματιών. Αν έχεις γαλανά/πράσινα μάτια, μπορείς να εφαρμόσεις λευκό μολύβι, ενώ αν έχεις σκούρα καστανά μάτια, προτίμησε ένα nude μολύβι που δεν θα κάνει έντονη αντίθεση με το χρώμα των ματιών σου. Επιπλέον, μια λευκή/ασημί σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού, θα δώσει φως στο βλέμμα σου.

Δες παρακάτω, την τεχνική μακιγιάζ Halo eye.

Κοινοποιήστε!

DMCA.com Protection Status