Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μυστικά για μπούκλες με ψαλίδι

Μυστικά για μπούκλες με ψαλίδι μαλλιών

Μυστικά για τέλειες μπούκλες με ψαλίδι και λιγότερη φθορά στα μαλλιά από τα θερμικά εργαλεία

Λατρεύεις τα χτενίσματα με μπούκλες; Και εμείς. Αν παλεύεις να δημιουργήσεις ένα celeb look, διάβασε παρακάτω 4 απλά αλλά σημαντικά μυστικά για τέλειες μπούκλες με ψαλίδι μαλλιών!

#1. Θερμοπροστατευτικό μαλλιών

Τα περισσότερα θερμοπροστατευτικά μαλλιών, μπορεί προσωρινά να κάνουν πιο άγρια την υφή των μαλλιών σου. Αυτό συμβαίνει γιατί περιέχουν αρκετά συνθετικά συστατικά, που σχηματίζουν ένα περίβλημα στην τρίχα για να την προστατέψουν από τις υψηλές θερμοκρασίες. Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα αφαιρείς με το λούσιμο, οπότε δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί.

#2. Στέγνωσε τα μαλλιά σου στο 100%

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σφάλμα από το χρησιμοποιείς μπουκλιέρες -εκτός και αν είναι βούρτσα με αέρα- σε βρεγμένα ή ακόμη και σε αρκετά νωπά μαλλιά. Στέγνωσε τα στο 100% και έτσι δε θα περνάς το ψαλίδι πολλές φορές σε κάθε τούφα. Επομένως, γλιτώνουν τα μαλλιά σου την έξτρα ταλαιπωρία και το χτένισμα θα γίνει πιο γρήγορα. Εναλλακτικά, λούσε τα μαλλιά σου αρκετές ώρες πριν και άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά, για ακόμη λιγότερη φθορά.

Δες ακόμη: Πώς να μην καις τα μαλλιά σου με πρέσες και ψαλίδια

#3. Χτένισε τις μπούκλες σου

Τελευταίο αλλά απαραίτητο βήμα, χρησιμοποίησε μια χτένα με αραιά δόντια για να χαλάσεις ελαφρώς τις μπούκλες. Έτσι, δείχνουν πολύ πιο φυσικές και δεν θα χάνουν την γυαλάδα τους. Απόφυγε το χτένισμα με βούρτσες που αφαιρούν την γυαλάδα, εκτός και αν θέλεις περισσότερη υφή στα μαλλιά.

#4. Εφάρμοσε λαδάκι στις άκρες των μαλλιών

Μικρή ποσότητα λαδάκι στις άκρες, για να μην μπερδεύονται και για να αποκτήσουν έξτρα λάμψη και είσαι έτοιμη.

Θα σε ενδιαφέρει: Τα καλύτερα ψαλίδια για μπούκλες

#5. Κράτησε τις μπούκλες στο χέρι

Κάθε φορά που ελευθερώνεις μια μπούκλα από το ψαλίδι, κράτησε την στο χέρι σου 4-5 δευτερόλεπτα, μέχρι να πέσει ελαφρώς η θερμοκρασία. Έτσι, θα φιξάρεις την μπούκλα και θα κρατήσει το σχήμα της περισσότερο.

Κοινοποιήστε!

Ετικέτες:
DMCA.com Protection Status