Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

7 ζεστές αποχρώσεις ξανθού για να υιοθετήσεις τώρα

Ζεστές ξανθές αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας σου και να φέρεις χρωματική ισορροπία στην όψη σου

Οι αποχρώσεις ξανθού, είναι πολλές περισσότερες από όσες νομίζεις. Κάθε σεζόν μάλιστα, βλέπουμε νέες αποχρώσεις με μικρές διαφοροποιήσεις που έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο look. Αυτό συμβαίνει γιατί επηρεάζουν τον πώς δείχνει το δέρμα.

Γιατί να επιλέξεις ζεστό ξανθό

Τα ζεστά ξανθά, φωτίζουν και δείχνουν το ξανθό σου ακόμη πιο ανοιχτό από ότι είναι. Αντανακλούν το φως του ήλιου και το αποτέλεσμα δείχνει πολύ εντυπωσιακό, ιδίως το καλοκαίρι.

Δες ακόμη: Προστασία μαλλιών από τεχνικές διεργασίες

Πώς να διαλέξεις απόχρωση ξανθού για το δέρμα σου

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως στην ζεστή επιδερμίδα, ταιριάζουν οι ζεστοί τόνοι. Αυτό όμως δεν είναι πάντα αληθές.

Όταν διαλέγεις απόχρωση για τα μαλλιά, πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν το χρώμα της επιδερμίδας, τους υποτόνους και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν έχεις πολύ ζεστούς υποτόνους και η όψη σου δείχνει ροζ, μια ζεστή απόχρωση ξανθού δεν θα σε ωφελήσει. Θα σε ωφελήσει όμως μια ψυχρή απόχρωση που θα φέρει ισορροπία.

Αντίστοιχα, αν έχεις ψυχρή επιδερμίδα, οι ζεστές αποχρώσεις στα μαλλιά θα ζεστάνουν την όψη σου. Αν έχεις ουδέτερη επιδερμίδα, φυσικά σου ταιριάζουν όλα και μπορείς να επιλέξεις όποια απόχρωση σου αρέσει.

Εμείς σήμερα θα σου προτείνουμε ζεστές αποχρώσεις ξανθού, σε ανοιχτούς και ανοιχτομεσαίους τόνους.

Ξανθό χρυσό

Το χρυσό ξανθό δείχνει άκρως εντυπωσιακό σε μια μαυρισμένη/σταρένια επιδερμίδα, ιδίως το καλοκαίρι που ο ήλιος το φωτίζει ακόμη περισσότερο. Εάν μάλιστα το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου είναι ανοιχτό καστανό ή μεσαίο/σκούρο ξανθό, θα δείχνει επάνω σου σαν να έχουν ανοίξει τα μαλλιά σου από τον ήλιο.

Κάραμελ ξανθό

Λιγότερο ζεστό από το μελί, είναι το ιδανικό μεσαίο ξανθό χρώμα για χειμώνα και καλοκαίρι, για μεσαίες ζεστές επιδερμίδες.

Ξανθό βουτύρου (butter blonde)

Το πολύ ανοιχτό ξανθό με λίγο χρυσό, ταιριάζει απόλυτα σε ανοιχτές επιδερμίδες με ψυχρούς ροζ ή μπλε υποτόνους αλλά και σε ανοιχτές ουδέτερες. Δεν ταιριάζει σε μεσαίες επιδερμίδες ή σε σταρένιες, καθώς δεν μπορεί να δείξει φυσικό.

Διάβασε τη συνέχεια στο The Cover

Κοινοποιήστε!

DMCA.com Protection Status