Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μίνιμαλ νύχια που δεν είναι καθόλου βαρετά

Μίνιμαλ νύχια που δεν είναι βαρετά

Μίνιμαλ νύχια with a twist: δείτε φανταστικές ιδέες για μίνιμαλ σχέδια με glam vibes που θα δώσουν μια πιο εντυπωσιακή νότα και σικ στο μανικιούρ σας, χωρίς να είναι βαρετά

Οι τάσεις στα νύχια μπορεί να αλλάζουν διαρκώς, το μίνιμαλ nail art όμως παραμένει σταθερή αξία, αφού είναι αναμφίβολα κομψό και ταιριάζει σε όλα τα στυλ και όλες τις περιστάσεις.

Γιατί αγαπάμε τα μίνιμαλ νύχια

Μπορεί να έχει επικρατήσει η άποψη πως μίνιμαλ μανικιούρ είναι μόνο το λευκό, το μαύρο και τα nudes ή και τα παστέλ, μίνιμαλ όμως μπορούν να είναι όλα τα χρώματα ή και κάποιες πινελιές χρωμάτων, metallics, ακόμη και διάσπαρτα σημεία με χρυσόχαρτο/crystals/studs. Εξαρτάται από τον τρόπο που θα τα χρησιμοποιήσεις. Για αυτό και πολλές γυναίκες έχουν συνδέσει το μίνιμαλ με το…βαρετό. Αυτό όμως δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Τα μίνιμαλ νύχια, είναι ο τέλειος καμβάς για να εμπλουτίσεις με μικρές πινελιές, που κάνουν μεγάλη διαφορά στο μανικιούρ και στο look σου γενικότερα. Η έμπνευση είναι αστείρευτη και ως γνωστόν “η απλότητα, είναι η απόλυτη κομψότητα”. Τα μίνιμαλ νύχια ταιριάζουν σε κάθε ώρα και περίσταση και αν επιλέξεις το σωστό σχέδιο, δεν θα είναι καθόλου βαρετό.

Πώς να διακοσμήσεις τα μίνιμαλ νύχια

Οι glam λεπτομέρειες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε ένα μανικιούρ, στην ουσία, προσθέτουν αυτό το κάτι που χρειάζονται τα μίνιμαλ νύχια για να αναδειχτούν και να μην είναι βαρετά. Και μπορεί να λένε πως less is more, στο μανικιούρ όμως…ίσως και να μην ισχύει. Αρκεί να ξέρεις…ποιο είναι το όριο. Γιατί αυτό είναι στην ουσία ο μινιμαλισμός στο μανικιούρ. Ένα όριο.

Τα ωραιότερα μίνιμαλ νύχια

Έτσι, θα δεις πως για το σημερινό #ManiMonday, έχουμε επιλέξει ακόμη και χρυσά, ασημί, glitter αλλά και χρωματιστά minimal νύχια…with a twist. Σε Γαλλικό μανικιούρ, σε negative space νύχια, σε εναλλακτικά Γαλλικά όπως το πλαϊνό και το ασύμμετρο, οι ιδέες είναι αμέτρητες και όλες τους κομψές. Βλέποντας τα θα διαπιστώσεις επίσης, πως είναι σχέδια που μπορείς να υιοθετήσεις όλο το χρόνο, ακόμη και για τις πιο επίσημες περιστάσεις, όπως γάμους, βαπτίσεις κτλ.

Δες: Nude νύχια με glitter

glam νύχια
drybylondon
glam νύχια 2
nogtevayafeechka
glam νύχια 3
glam νύχια 4
drybylondon
glam νύχια 11
smile___nails
glam νύχια 12
glam νύχια 13
νύχια 5
νύχια 6
νύχια 7
8
νύχια 9

Θέλεις περισσότερες ιδέες; Δες περισσότερα minimal νύχια στο The Cover.

Κοινοποιήστε!

DMCA.com Protection Status