Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μπλε νύχια για να πάρεις ιδέες

Μπλε νύχια σε διάφορους τόνους και συνδυασμούς για να πάρεις ιδέες για το επόμενο σου μανικιούρ

Τα χρώματα έχουν τόσο μεγάλη σημασία που επηρεάζουν την διάθεση και τα συναισθήματα μας, ενώ σε διάφορες κουλτούρες έχουν ισχυρούς συμβολισμούς, ακόμη και σε θέματα θρησκείας.

Τι συμβολίζει το μπλε χρώμα

Σήμερα, θα δούμε νύχια με ένα χρώμα που εμπνέει ηρεμία, σταθερότητα, αρμονία, ασφάλεια και πίστη. Πολλά συναισθήματα τα οποία έχουμε σίγουρα ανάγκη αυτή την δύσκολη περίοδο. Οι πιο σκούροι τόνοι του είναι ακόμη σύμβολο της δύναμης, της γνώσης και της σταθερότητας, ενώ σίγουρα ανήκει στα χρώματα που αγαπά η πλειοψηφία των γυναικών.

Όπως έχεις καταλάβει, μιλάμε για το μπλε, το πιο άρρηκτα συνδεμένο με τη φύση χρώμα, αφού όταν ακούμε “μπλε” το μυαλό μας ταξιδεύει σε ουρανό και θάλασσα.

Φυσικά όμως, μπλε μανικιούρ δεν είναι μόνο τα μονόχρωμα και σίγουρα υπάρχουν αμέτρητα σχέδια που μπορείς να κάνεις στα νύχια με ένα μπλε βερνίκι.

Με ποια χρώματα ταιριάζει το μπλε στα νύχια

Το μπλε κάνει πολύ εντυπωσιακή αντίθεση με το χρυσό, το μπορντό, το κόκκινο και το nude. Επιπλέον, ταιριάζει πολύ με το λευκό και αναμφίβολα είναι ένας χρωματικός συνδυασμός που ως Ελληνίδες, αγαπάμε πολύ. Τέλος, ταιριάζει απόλυτα με το κίτρινο και το πράσινο.

Δες ακόμη: Λευκά νύχια κομψές ιδέες για την άνοιξη

Μπλε μανικιούρ για να πάρεις ιδέες

Το μπλε είναι ευέλικτο και σικ και έτσι μπορείς να δοκιμάσεις πολλά σχέδια σε όλες τις αποχρώσεις και τους τόνους του. Από σύμβολα μέχρι κλασσικά Γαλλικά, tonal και χρωματικούς συνδυασμούς. Το εφέ μαρμάρου στα νύχια με μπλε χρώμα δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ενώ ακόμη και το evil eye, φέρει αποχρώσεις του μπλε και δείχνει σικ. Δες παρακάτω, τα πιο ωραία μπλε νύχια για να πάρεις ιδέες.

#1. Μπλε tonal Γαλλικό μανικιούρ

Μπλε-tonal-Γαλλικό-μανικιούρ
amyle.nails

#2. Μπλε πουά νύχια

Γαλλικό-με-μπλε-πουά-tips
amyle.nails

#3. Συνδυασμός μπλε με χρυσό

Συνδυασμός-μπλε-με-χρυσό-στα-νύχια
cassmariebeauty

#4. Μπλε evil eye με γεωμετρικά σχέδια

με μπλε evil eye και γεωμετρικά σχέδια
nails_and_soul

#5. Μπλε cuffs

Μπλε-cuffs-στα-νύχια
moskvichka_nails

#6. Μπλε βάση και μπλε tips

βάση και μπλε tips στα νύχια
thehotblend

#7. Νύχια με μπλε εφέ μαρμάρου

εφέ μαρμάρου
naildizainer_krd

Κοινοποιήστε!

Ετικέτες:
DMCA.com Protection Status