Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Nude νύχια με γκλίτερ: εντυπωσιακές ιδέες για τις γιορτές

Άκρως εντυπωσιακά σχέδια για nude νύχια με γκλίτερ που θα τους κάνουν όλους να θαυμάζουν τα νύχια σου στις γιορτές.

Η έμπνευση και οι ιδέες για νύχια με glitter, δεν τελειώνουν ποτέ. Όσο μάλιστα πλησιάζουμε όλο και περισσότερο προς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, θα βλέπουμε όλο και περισσότερα glitter nail art στο Instagram, να μας βάζουν σε πειρασμό για να κάνουμε ένα διαφορετικό glitter μανικιούρ…κάθε μέρα.

Για αυτό και το σημερινό μας άρθρο, είναι αφιερωμένο στα νύχια με glitter, ώστε να έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Η λάμψη άλλωστε, που τόσο μας είχε λείψει, δεν περισσεύει φέτος. Θέλουμε full glam από την κορφή ως τα νύχια, με glitter, strass, παγιέτες και όλα τα σχετικά στοιχεία που θα μας κάνουν να νιώθουμε πως η ζωή έχει επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς. Ομολογώ μάλιστα, πως αν και ποτέ δεν ήμουν φίλη του glitter, φέτος το έχω ήδη υιοθετήσει στα νύχια μου. Γιατί, αν όχι τώρα…πότε;

Τάσεις στα νύχια με γκλίτερ

Οι κορυφαίες nail artists, φαίνεται πως αντλούν αστείρευτη έμπνευση από τα χρωματιστά glitter και τα παιχνίδια που αυτά κάνουν με το φως και το χρησιμοποιούν κατά κόρον, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Από τα πιο συχνά glitter nail art που βλέπουμε φέτος, είναι σίγουρα το Γαλλικό μανικιούρ με glitter σε όλα τα χρώματα, τα frosty νύχια με λευκό glitter βερνίκι σε όλη την επιφάνεια -εμείς σας μιλήσαμε ήδη για αυτή την τάση στα νύχια- τα half moon με glitter, το glitter σε συνδυασμό με αστέρια και χιονονιφάδες αλλά και τα nude νύχια με γκλίτερ. Αυτά θα σας προτείνουμε σήμερα, για μια μετριασμένη δόση glam πάνω σε μια μίνιμαλ, σοφιστικέ επιφάνεια.

Δείτε στο slideshow που ακολουθεί τα πιο αστραφτερά νύχια με glitter και μη διστάσετε ούτε λεπτό να τα υιοθετήσετε.

Κοινοποιήστε!

DMCA.com Protection Status