Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ροζ νύχια: οι hot αποχρώσεις της σεζόν

ροζ νύχια αποχρώσεις τάσεις

Ροζ νύχια: αυτές είναι οι πιο hot ροζ αποχρώσεις της σεζόν που δεν χορταίνουμε σε εντυπωσιακά μανικιούρ

Τα ροζ νύχια είναι η απόλυτη έκφραση του Barbiecore trend που κυριαρχεί αυτή τη σεζόν και για το οποίο έχουμε ξαναμιλήσει.

Είπαμε πώς να υιοθετήσεις το Barbiecore trend με παστέλ χρώμα στο μακιγιάζ και σήμερα θα πούμε και θα δούμε πώς να το υιοθετήσεις στα νύχια. Όπως σίγουρα φαντάζεσαι, ο πιο εύκολος και σικ τρόπος, είναι να δοκιμάσεις τις ροζ αποχρώσεις στα νύχια σου.

Σε γενικές γραμμές, το ροζ είναι τάση και όχι μόνο λόγω της μανίας με την Barbie ταινία. Αν συνυπολογίσεις πως το χρώμα της χρονιάς, είναι το ροζ magenta, αυτή η υπέροχη ζωηρή, βαθιά ροζ απόχρωση, καταλαβαίνεις πως φέτος οι τάσεις θα κινηθούν πολύ γύρω από αυτό το χρώμα. Πάμε να δούμε μαζί, ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς ροζ αποχρώσεις στα νύχια, για το 2023.

Powdery pink

Ο τόνος που αναμειγνύει το πολύ ξεθωριασμένο ροζ με το πολύ ξεθωριασμένο μπεζ και θυμίζει πούδρα μακιγιάζ, είναι από τους αγαπημένους τόνους των nail artists φέτος. Ταιριάζει σε όλες, είναι κομψό και δείχνει υπέροχο το καλοκαίρι σε μαυρισμένη επιδερμίδα.

powdery pink

Cotton candy pink

Το ροζ που φέρει το αγαπημένο γλυκό των παιδικών μας χρόνων -θυμάστε το “μαλλί της γριάς”;- είναι η πιο hot ροζ απόχρωση στα νύχια για το 2023. Γλυκό, ψυχρό ροζ που δείχνει υπέροχο. Ο ορισμός του Barbiecore pink.

cotton candy pink
source: dndgel

Glossy pink

Ένα ακόμη πολύ αγαπημένο μανικιούρ για τη νέα σεζόν, είναι το ζεστό, μεσαίο ροζ με άφθονη δόση γυαλιστικού top coat.

glossy pink nails

Magenta

Όπως είπαμε παραπάνω και όπως σίγουρα έχεις διαβάσει σε πολλά site, το magenta ροζ είναι το χρώμα της χρονιάς για την Pantone. Οι τάσεις της Pantone, πάντα επηρεάζουν μόδα, μακιγιάζ, νύχια και διακόσμηση και ήδη βλέπουμε την επιρροή του magenta στο μανικιούρ.

magenta nails

Metallic pink

Φυσικά, τα μεταλλιζέ χρώματα συνεχίζουν να αποτελούν τάση στο μανικιούρ. Για αυτό, δεν θα μπορούσε να λείπει το ροζ από τις μεταλλιζέ αποχρώσεις στα νύχια.

metallic pink nails

Ιριδίζον ροζ

Για το τέλος, σου άφησα το καλύτερο. Τα mermaid νύχια, τα οπάλ νύχια και τα ιριδίζοντα νύχια σε διάφορες αποχρώσεις είναι η μεγαλύτερη τάση στα νύχια για το 2023. Το ροζ, είναι η καλύτερη εκδοχή τους. Είτε επιλέξεις ροζ με γκλίτερ, είτε ροζ οπάλ, είσαι μέσα στις τάσεις.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Μάθε τα πάντα για τις τάσεις στα νύχια Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

opal pink nails
ροζ νύχια

Κοινοποιήστε!

DMCA.com Protection Status